Portfolio

Recente projecten

Bedrijven waar wij mee hebben samengewerkt

Ons werk

EmpireSport

EmpireSport is een online sportersplatform gericht op het verbinden van sporters, sportclubs en scouts. Via EmpireSport kunnen sporters, scouts en sportclubs met elkaar in contact komen, om zo tot een samenwerking te komen.

Naomi Wax & Beauty

Naomi Wax & Beauty is een waxsalon die is gevestigd in Zaandam. Zij is een specialist op het gebied van schoonheidsbehandelingen.  Het bedrijf was op korte termijn op zoek naar een website met een layout die de website gebruiksvriendelijker maakt en haar content beter presenteert.

Sixpaths-Project-BIMformaat

BIMformaat

BIMformaat is een bedrijf dat zich richt op bouw informatie management binnen verschillende sectoren. Zij adviseert bedrijven over innovaties en implementaties op het gebied van BIM.

weAdapt

We-adapt is een fashion merk dat erop is gericht om de klant een product te leveren dat helemaal is aangepast naar zijn/haar wensen. Om dit te realiseren moest er een webshop gebouwd worden die het mogelijk maakte om deze personalisatie werkelijk te maken

Sixpaths-project-weAdapt-website-laten-maken-almere
Sixpaths-project-jijbentbetrapt

www.jijbentbetrapt.nl

Het bestuur achter jijbentbetrapt was opzoek naar een professionele website. De hoofddoelstelling van de website was om de informatie duidelijk te communiceren naar de bezoekers, er was daarom gekozen voor een design dat dit mogelijk maakte en een frisse, professioneel uitstraling had.

BIM Execution Plan

BIM Execution Plan is een bedrijf dat zich richt op informatie management binnen de bouwsector. Zij heeft hiervoor een app ontwikkeld die moet bijdragen aan het verbeteren van de communicatie tussen teamleden tijdens bouw projecten. Haar website moest daarom in verbinding worden gebracht met de app die zij verkoopt.

Sixpaths project BIM Ex Plan-website-laten-maken-almere

Vooruitzenden

Vooruitzenden HR is een personeelsbemiddelaar die werkgever en werkzoekenden bij elkaar brengt. Vooruitzenden is actief binnen een aantal regio’s in Nederland en ondersteunt met haar team dagelijks meerdere ondernemers.

H en P Metaaltechniek

H&P Metaaltechniek is een allround machine en module-bouwer. Ze zijn gestart in 2004 en in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf dat innovatie en specialisme weet te koppelen aan degelijkheid en hoogwaardige kwaliteit als modulebouwer.Waar een service georiënteerde (systeem)aanpak nodig is, dat is waar H&P zich onderscheid. Met behulp van haar machines zoals lasrobots en moderne cnc machines, is er ook aandacht voor Lean en low cost produceren. 

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere