BIMformaat

Website

Over het bedrijf

BIMformaat is een bedrijf dat zich richt op bouw informatie management binnen verschillende sectoren. Zij adviseert bedrijven over innovaties en implementaties op het gebied van BIM.

De opdracht

Ontwerp en bouw aan de hand van onze stijlgids een duidelijke website met weinig woorden en veel afbeeldingen zodat de voordelen van ons platform duidelijk worden en zorg ervoor dat de doelgroep (jongeren en opdrachtgevers) zich aangesproken voelen om zich in te schrijven en onze app te gaan gebruiken.

Het concept

Omdat er voor BIMformaat een nieuwe website vanaf de grond moest worden opgebouwd, hebben wij gekeken naar het juiste pakket voor deze klant. Het bedrijf wou met haar website opvallen, hiervoor waren allerlei custom features nodig. Deze zijn meegenomen in de eerste designs en uiteindelijk gerealiseerd zodat deze binnen de website pasten.

Voor BIMformaat was het van belang dat er een goede website werd neergezet waar zij mee kon opvallen tussen de concurrentie. Omdat dit bedrijf echter nog geen ervaring had met het maken van websites, hebben wij hierin veel ondersteuning geboden. Door een goede samenwerking en duidelijke communicatie hebben wij uiteindelijk een website weten neer te zetten waarmee BIMformaat tevreden was.

Pagina's

Mobile

Voor BIMformaat werd er een aparte mobiele versie van de website gemaakt. Bezoekers die deze website bezoeken via een mobiel apparaat worden doorgestuurd naar deze versie.

Review

Zeer prettige samenwerking met deze jongens ervaren. Ze werken snel, accuraat en neem je als klant helemaal mee in het proces om te komen tot een zeer kwalitatief eindresultaat. Aan het eindresultaat kan je zien hoe talentvol deze jongens zijn en met hoeveel passie te werken. Al met al zeer tevreden over de producten die zij voor ons hebben gemaakt.
E. de Palm
Eigenaar BIMformaat

Soortgelijke projecten

Heb jij ook een gaaf idee?

Neem dan contact met ons op zodat wij van deze visie kunnen realiseren

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere