Jijbentbetrapt.nl

Website

Over het bedrijf

Jijbentbetrapt.nl is een organisatie die zich bezighoudt met het helpen van mensen die het gevoel hebben dat hun partner vreemdgaat of dingen voor hen achterhoudt. Dit wordt gedaan door een specifieke werkwijze die de organisatie aanhoudt om de kwaliteit en professionaliteit van de diensten die worden aangeleverd hoog te houden.

De opdracht

Bij de website van Jijbentbetrapt.nl stond 1 ding centraal: communicatie met de bezoekers. Jijbentbetrapt.nl wilde ervoor zorgen dat de informatie die zij wou communiceren naar haar bezoekers duidelijk en overtuigend werd weergegeven. Hierom is er vooral gekeken naar hoe de informatie op de website het meest overzichtelijk kon worden ingedeeld & hoe bezoekers duidelijk van pagina naar pagina geleid konden worden.

Het concept

In het design van de website voor Jijbentbetrapt.nl stond de communicatie centraal. Er is hierbij dus gekeken naar hoe zij de informatie op de beste manier naar haar bezoekers kon communiceren.

pagina's

Mobile

De website van Jijbentbetrapt.nl is volledig responsive en goed te gebruiken op elk apparaat.

Review

"Sixpaths heeft ons gedurende het proces goed geadviseerd en heeft uiteindelijk een professionele website weten neer te zetten"
J. Gilles
Eigenaar Jijbentbetrapt.nl

Soortgelijke projecten

Heb jij ook een gaaf idee?

Neem dan contact met ons op zodat wij van deze visie kunnen realiseren

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere