H en P Metaaltechniek

Website

Over het bedrijf

H&P Metaaltechniek is een allround machine en module-bouwer. Ze zijn gestart in 2004 en in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf dat innovatie en specialisme weet te koppelen aan degelijkheid en hoogwaardige kwaliteit als modulebouwer.Waar een service georiënteerde (systeem)aanpak nodig is, dat is waar H&P zich onderscheid. Met behulp van haar machines zoals lasrobots en moderne cnc machines, is er ook aandacht voor Lean en low cost produceren. 

De opdracht

De opdracht hier was om de website van H en P Metaaltechniek een nieuwe look te geven. Hierbij diende de oude content als basis voor de nieuwe website. In de basis wilde zij een website waar zij haar werk kon tonen aan (potentiële) klanten. Daarnaast wilde zij haar klanten de mogelijkheid geven om contact op te nemen middels een contactformulier.

Het concept

We hebben voor het concept van deze website nauw samengewerkt met de opdrachtgever. We wilden weten wat er precies niet goed was aan de oude website van H en P Metaaltechniek. Na een aantal rondes van gesprekken zijn wij aan de slag gegaan met de eerste designs. In deze designs werden alle pijnpunten van de oude website meegenomen en verholpen. 

Features

Mobile

De website van H en P Metaaltechniek is volledig responsive en daardoor op alle apparaten goed te gebruiken.

Soortgelijke projecten

Heb jij ook een gaaf idee?

Neem dan contact met ons op zodat wij van deze visie kunnen realiseren

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere