Over ons

Top Image Over Ons Sixpaths

Ons begin

Wat ooit begon als een brainstorm-sessie tussen twee vrienden is al snel uitgegroeid tot een onderneming waar deze vrienden elke dag met veel passie en energie voor opstaan. Sixpaths is in 2019 opgezet in Almere door Romario Dindajal en Emilio Gemerts. Beide met ervaring en kennis over webdesign, development en online marketing. Ze besloten om hun vaardigheden samen in te zetten om mensen te helpen die op zoek zijn naar een website, webshop of online applicatie.

Wij houden van bouwen

Een onderneming gestart door twee studenten uit Almere met een passie voor webdesign, webdevelopment en online marketing.

Waarom wij doen
wat we doen

We hebben een passie voor het bouwen van websites en alles daaromheen. Het vertalen van de visie en kracht van een onderneming naar een bruikbare, professionele website motiveert ons dagelijks om 110% te geven voor onze klanten.

Wat wij doen

Webshops bouwen

Het bouwen van goed converterende webshops is waar wij goed in zijn. We kijken altijd samen met jou naar wat de wensen en behoeften van jouw ideale klanten zijn. Daarna beslissen we hoe deze het beste kunnen worden doorvertaald in de webshop.

Search Engine optimization

Het optimaliseren van website voor optimaal zoekverkeer. Wij ondersteunen met de juiste optimalisaties aan zowel de website als aan de content.

Websites bouwen

Het maken van professionele websites die gebruikt kunnen worden om de doelgroep van het bedrijf te bereiken. De websites die wij bouwen hebben altijd een pakkend design en zijn aan alle kanten geoptimaliseerd.

Social media marketing

Het opbouwen van succesvolle social media kanalen is een hoop werk. Wij zorgen er daarom voor dat de social media pagina’s van jouw bedrijf er professioneel uitzien en gericht zijn op het aantrekken van nieuwe volgers.

Digital analytics

Relevante data verzamelen over je bezoekers is een must bij elke succesvolle website. Daarom helpen wij bij het opzetten van Google Analytics. Hierdoor kan jij goed onderbouwde keuzes maken over je online marketing.

Advertising

Op zoek naar een manier om jouw doelgroep te bereiken? Zet dan een gerichte advertentiecampagne in! Wij ondersteunen bij het maken van de advertenties, het opzetten van de campagne en het monitoren van de resultaten.

Ons werk

Bekijk een aantal gave projecten die wij hebben mogen opleveren

Het team achter
Sixpaths

Sixpaths-Romario-Dindajal

Romario Dindajal

Co-owner

Romario is het programmeer-brein achter SIXPATHS. Hij spreekt verschillende programmeertalen, waaronder: Javascript, HTML, CSS, PHP & Angular. Met deze skills bouwt hij gepersonaliseerde en goed functionerende websites.

Romario zag in SIXPATHS een kans om van zijn passie zijn werk te maken en heeft deze ook met beide handen stevig vast gepakt. Hij is iemand die altijd streeft naar perfectie & zich constant blijft ontwikkelen.

Sixpaths Emilio Gemerts

Emilio Gemerts

Co-owner

Emilio is het marketinghart van SIXPATHS, met zijn kennis over online marketing zorgt hij ervoor dat SIXPATHS door de juiste personen wordt gevonden. Daarnaast heeft hij een sterke interesse in (web)design & houdt hij ervan om creatief bezig te zijn.

Met een scherpe blik houdt hij de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van online marketing & webdesign goed in de gaten zodat hij voor zijn klanten altijd een optimaal resultaat kan neerzetten.

 

Reviews van onze klanten

Heb jij een gaaf
project voor ons?

Wij komen maar al te graag met je in contact! Stuur ons vandaag nog een mail via het onderstaande contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via +31 6 84382399.

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere