fbpx
Menu Sluiten

Wie is SIXPATHS?

SIXPATHS, een onderneming gestart door twee studenten uit Almere met een passie voor webdesign, webdevelopment en online marketing.

Wat wij doen

SIXPATHS voorziet iedereen met de behoefte om het online landschap te betreden van de nodige tools om dit te kunnen doen. De websites die wij bouwen zijn altijd van hoge kwaliteit en zijn geheel naar wens van de klant. Daarnaast geven wij advies & bieden wij integraties die het mogelijk maken om het verkeer op de website te meten en om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Ons verhaal

Wat ooit begon als een brainstorm-sessie tussen twee vrienden is al snel uitgegroeid tot een onderneming waar deze vrienden elke dag met veel energie voor opstaan. SIXPATHS is in 2019 opgezet in Almere door Romario Dindajal & Emilio Gemerts.

Beide studenten, met ervaring en kennis over webdesign, development & online marketing kwamen 1 dag samen en besloten om hun vaardigheden in te zetten om mensen te helpen die opzoek zijn naar een website, maar geen zin hebben in een proces dat maanden duurt en ook nog erg veel geld kost.

Skills & Vaardigheden

Development
Design
Marketing

Wat onze klanten vinden

K. Gemerts - Djesshair

De samenwerking met SIXPATHS verliep goed, er werd goed geluisterd naar wat onze wensen waren en er werd advies gegeven waar nodig was.

J. Gilles - Jijbentbetrapt

SIXPATHS heeft voor ons een mooie, professionele website neergezet. Er is goed gekeken naar onze kernwaarden en hoe deze doorvertaald konden worden in de website.

J. Maduro - weAdapt

Onze website moest een aantal functies hebben die op maat gemaakt moesten worden. Er is hiervoor goed naar onze wensen geluisterd en deze zijn omgezet in een website.

Onze kernwaarden

Aandacht

Avontuur

Flexibiliteit

Integriteit

Passie

Klantgerichtheid

Het team

Het team van SIXPATHS zorgt er altijd voor dat er voor de klant een optimaal resultaat wordt neergezet. Maak kennis met de oprichters.

2019-11-02 KVK Startersdag _ ©www.janbuteijn.nl-205

Romario Dindajal

Romario is het programmeer-brein achter SIXPATHS. Hij spreekt verschillende programmeertalen, waaronder: Javascript, HTML, CSS, PHP & Angular. Met deze skills bouwt hij gepersonaliseerde en goed functionerende websites.

Romario zag in SIXPATHS een kans om van zijn passie zijn werk te maken en heeft deze ook met beide handen stevig vast gepakt. Hij is iemand die altijd streeft naar perfectie & zich constant blijft ontwikkelen.

2019-11-02 KVK Startersdag _ ©www.janbuteijn.nl-206

Emilio Gemerts

Emilio is het marketinghart van SIXPATHS, met zijn kennis over online marketing zorgt hij ervoor dat SIXPATHS door de juiste personen wordt gevonden. Daarnaast heeft hij een sterke interesse in (web)design & houdt hij ervan om creatief bezig te zijn.

Met een scherpe blik houdt hij de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van online marketing & webdesign goed in de gaten zodat hij voor zijn klanten altijd een optimaal resultaat kan neerzetten.

x
Sixpaths maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren.