EmpireSport

Website

Over het bedrijf

EmpireSport is een online sportersplatform gericht op het verbinden van sporters, sportclubs en scouts. Via EmpireSport kunnen sporters, scouts en sportclubs met elkaar in contact komen, om zo tot een samenwerking te komen.

De opdracht

De opdracht was om voor EmpireSport een platform op te zetten waarmee sporters elkaar kunnen berichten en updates kunnen plaatsen over hun sportactiviteiten. Daarnaast was een vereiste dat de website goed kon worden onderhouden door EmpireSport zelf.

Het concept

Voor EmpireSport is er gedegen onderzoek gedaan naar een mogelijke oplossing voor het probleem. Er zijn verschillende mogelijkheden overwogen, maar er is uiteindelijk samen met EmpireSport gekozen voor het platform van BuddyBoss. Hiermee konden wij, met een aantal aanpassingen, de wensen van EmpireSport realiseren. 

Pagina's

Mobile

De website van EmpireSport is volledig responsive en dus op elk apparaat goed te gebruiken.

Review

"Via een kennis bij Sixpaths terecht gekomen en de rest is geschiedenis. Met fijn samen werken hebben zij ons plan werkelijkheid gemaakt. Boven onze eigen verwachting in EmpireSport is hun dankbaar, aanrader vanuit ons team!"
T. Triebel
Mede-eigenaar EmpireSport

Soortgelijke projecten

Heb jij ook een gaaf idee?

Neem dan contact met ons op zodat wij van deze visie kunnen realiseren

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere