BIM Execution Plan

Webshop

Over het bedrijf

BIM Execution Plan is een bedrijf dat zich richt op informatie management binnen de bouwsector. Zij heeft hiervoor een app ontwikkeld die moet bijdragen aan het verbeteren van de communicatie tussen teamleden tijdens bouw projecten. Haar website moest daarom in verbinding worden gebracht met de app die zij verkoopt.

De opdracht

BIM Execution Plan was op zoek naar een webshop die in een directe verbinding stond met de software die zij verkoopt. Het was de bedoeling dat klanten in de webshop modules konden aanschaffen en deze dan in de app konden gebruiken. De uitdaging voor ons lag hem in de koppeling tussen de webshop en de verschillende functies van de software.

Het concept

Ontwerp en bouw aan de hand van onze stijlgids een duidelijke website met weinig woorden en veel afbeeldingen zodat de voordelen van ons platform duidelijk worden en zorg ervoor dat de doelgroep (jongeren en opdrachtgevers) zich aangesproken voelen om zich in te schrijven en onze app te gaan gebruiken.

Features

Mobile

De website van BIM Execution Plan is volledig responsive en werkt op zowel desktop als mobiel. De software zelf is overigens alleen op een desktop apparaat te gebruiken.

Review

Zeer prettige samenwerking met deze jongens ervaren. Ze werken snel, accuraat en neem je als klant helemaal mee in het proces om te komen tot een zeer kwalitatief eindresultaat. Aan het eindresultaat kan je zien hoe talentvol deze jongen zijn en met hoeveel passie te werken. Al met al zeer tevreden over de producten die zij voor ons hebben gemaakt.
E. de Palm
Eigenaar BIM Execution Plan

Soortgelijke projecten

Heb jij ook een gaaf idee?

Neem dan contact met ons op zodat wij van deze visie kunnen realiseren

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere