weAdapt

Webshop

Over het bedrijf

weAdapt is een fashion merk met een focus op de volledige personalisatie van haar kledingstukken. Elk kledingstuk dat door weAdapt wordt verkocht is vakkundig met de hand gemaakt en kan helemaal door de klant worden gepersonaliseerd.

De opdracht

De opdracht was om ervoor te zorgen dat de hoge mate van personalisatie die weAdapt aan haar klanten wilt bieden mogelijk wordt op haar webshop. Voor ons lag de uitdaging hem in het verwerken van alle personalisatie mogelijkheden zonder de website onoverzichtelijk te maken.

Het concept

Om de visie van weAdapt te kunnen realiseren, hebben wij een custom functie aangemaakt. Deze functie stelt klanten in staat om hun eigen producten samen te stellen door keuzes te maken over bijvoorbeeld de stof van een trui. De rest van de webshop is om deze functie heen gebouwd.

Features

Mobile

De webshop van weAdapt is volledig responsive. Deze website is goed te gebruiken op elk mobiel apparaat.

Review

Bedankt voor de hulp! Geen andere partij die mij als starter voor een redelijke prijs kon helpen met het realiseren van mijn custom website met webshop. Erg blij dat jullie mijn idee in praktijk hebben weten te brengen. Ik weet waar ik moet wezen voor een volgende klus!
J. Maduro
Founder weAdapt

Soortgelijke projecten

Heb jij ook een gaaf idee?

Neem dan contact met ons op zodat wij van deze visie kunnen realiseren

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere