Vooruitzenden HR

Website

Over het bedrijf

Vooruitzenden HR is een personeelsbemiddelaar die werkgever en werkzoekenden bij elkaar brengt. Vooruitzenden is actief binnen een aantal regio’s in Nederland en ondersteunt met haar team dagelijks meerdere ondernemers.

De opdracht

De opdracht hier was om de website van Vooruitzenden een frisse look & feel te geven. Hierbij diende de oude content als basis voor de nieuwe website. Er is voor de nieuwe website van Vooruitzenden vooral gelet op snelheid en interactiviteit.

Het concept

We hebben voor het concept van deze website nauw samengewerkt met de opdrachtgever. We wilden weten wat er precies niet goed was aan de oude website van Vooruitzenden HR. Na een aantal rondes van gesprekken zijn wij aan de slag gegaan met de eerste designs. In deze designs werden alle pijnpunten van de oude website meegenomen en verholpen.

Pagina's

Mobile

De website van Vooruitzenden HR is volledig responsive en daardoor op alle apparaten goed te gebruiken.

Before vs
After

Project Vooruitzenden 2
Project Vooruitzenden-3

Review

"Wij zijn super tevreden over het geleverde resultaat en de manier waarop we dit samen met de mannen van Sixpaths bereikt hebben. Staan altijd voor je klaar en vinden het nooit teveel moeite om extra meters te lopen. Ik raad ze zeker aan!"
C. Willems
Manager Vooruitzenden

Soortgelijke projecten

Heb jij ook een gaaf idee?

Neem dan contact met ons op zodat wij van deze visie kunnen realiseren

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere