fbpx
Menu Sluiten

Wordpress

Een innovatief en strak ogend design is nog nooit zo belangrijk geweest als nu, als ondernemer of online marketeer is het dan ook een must om een website te hebben die dit kan verwezenlijken.

Wat is WordPress(CMS)?

WordPress is een content management system(CMS), dit houdt in dat het een systeem is waarmee je een website kan maken, daarop content kan publiceren en deze als het ware te managen.

WordPress begon ooit als een simpel platform om je blog mee te maken, maar is door de toevoeging van plug-ins en een bijna eindeloze catalogus aan thema’s al snel uitgegroeid tot een systeem waarmee je een website kan bouwen die alle functies heeft die je maar kan wensen.

Projecten 1

Waarom wij WordPress gebruiken

Zoals al werd aangegeven is WordPress een zeer krachtig platform om je website mee op te bouwen. Bij SIXPATHS hebben we hiervoor gekozen zodat de websites die wij aanleveren altijd voldoen aan de omschrijving van onze klanten en al hun behoeften voorzien. Daarnaast gebruiken wij WordPress omdat het een systeem is dat begrijpbaar is voor onze klanten, zonder dat zij hier enige technische kennis voor hoeven te hebben.

De mogelijkheden met WordPress

WordPress is een CMS met eindeloze mogelijkheden, het is mogelijk om met verschillende plug-ins en thema’s je website helemaal naar wens te maken. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden.

Een professioneel design

Een professioneel design

Met WordPress kan er een zeer professioneel design worden gerealiseerd. Het is mogelijk om een website te bouwen die er net zo uitziet en op een gelijk niveau functioneert als een website die is gemaakt door een team van IT’ers.

 

Eindeloze functionaliteit

Eindeloze functionaliteit

Het is met WordPress mogelijk om je website te voorzien met bijna alle functionaliteit die je zou willen. Een webshop, blog of online portfolio? Geen probleem! Voor elke functie die je zou willen is er wel een plug in te vinden(hoewel je voor sommige wellicht zal moeten betalen).

Gemakkelijk content beheren

Gemakkelijk content beheren

Wil je een blog beginnen of heb je een winkel waarmee je ook online wilt gaan verkopen? Dan heb je een systeem nodig waar je gemakkelijk en snel producten en/of berichten op je website kan zetten en deze kan beheren. WordPress is hier erg goed platform voor, omdat de back-end(achterkant van je website) gemakkelijk te begrijpen is voor iedereen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van WordPress voor jou of jouw organisatie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!

x
Sixpaths maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren.