fbpx
Menu Sluiten

weAdapt

Nederland

Bedrijfsinformatie

We-adapt is een fashion merk dat erop is gericht om de klant een product te leveren dat helemaal is aangepast naar zijn/haar wensen. De kleding die weAdapt verkoopt is uniek en vakkundig met de hand gemaakt en kan helemaal door de klant worden gepersonaliseerd.

 

Pakketkeuze

Door weAdapt was er gekozen voor het 4 paths pakket, omdat dit pakket alle functies bevatte die de organisatie nodig vond op de website. De functies die zijn geïntegreerd zijn geheel aansluitend op de gepersonaliseerde kleding die door weAdapt wordt verkocht en de kernwaarden van het merk die in de website naar voren moeten komen.

Features

E-commerce(webshop)

Lookbook

Contactformulier

How we did it

Voor weAdapt was er direct gekeken naar wat de mogelijkheden waren binnen het gekozen pakket om de gewenste functies wat betreft de presentatie van de producten, het personaliseren van de kleding en het opdoen van inspiratie te kunnen integreren. Er lag vooral de focus op het personaliseren van de kleding en na wat codewerk en communicatie met de organisatie was dit ook geheel naar wens verlopen.

"SIXPATHS heeft op een fijne manier met ons samengewerkt om de gewenste functies voor de website te realiseren" - J. Maduro, Eigenaar bij weAdapt

Intergraties

Wil jij ook een nieuwe website?

Check dan onze diensten en vindt het pakket dat bij je past!

x
Sixpaths maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren.