fbpx
Menu Sluiten

Jijbentbetrapt.nl

Almere, Nederland

Bedrijfsinformatie

Jijbentbetrapt.nl is een organisatie die zich bezighoudt met het helpen van mensen die het gevoel hebben dat hun partner vreemdgaat of dingen voor hen achterhoudt. Dit wordt gedaan door een specifieke werkwijze die de organisatie aanhoudt om de kwaliteit en professionaliteit van de diensten die worden aangeleverd hoog te houden.

Pakketkeuze

Om alle nodige integraties en de juiste stijl in de website te kunnen verwerken is er door Jijbentbetrapt.nl gekozen voor het 2 paths pakket. Hiermee konden de wensen op het gebied van design en de integratie nodige tools om de website zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken op de juiste manier geïntegreerd worden,

Features

Contactformulier

Maps integratie

Blog

Video intergratie

 

How we did it

Bij de website van Jijbentbetrapt.nl stond 1 ding centraal: communicatie met de bezoekers. Jijbentbetrapt.nl wilde ervoor zorgen dat de informatie die zij wou communiceren naar haar bezoekers duidelijk en overtuigend werd weergegeven. Hierom is er vooral gekeken naar hoe de informatie op de website het meest overzichtelijk kon worden ingedeeld & hoe bezoekers duidelijk van pagina naar pagina geleid konden worden.

"SIXPATHS heeft ons gedurende het proces goed geadviseerd en heeft uiteindelijk een professionele website weten neer te zetten" - J.Gilles, Eigenaar bij Jijbentbetrapt.nl

Intergraties

Wil jij ook een nieuwe website?

Bekijk dan onze diensten en vindt het pakket dat bij je past!

x
Sixpaths maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren.