fbpx
Menu Sluiten

Djesshair

Almere, Nederland

Bedrijfsinformatie

Djesshair is een onderneming die zich richt op de verkoop van haar extensions, verzorgingsproducten en accessoires. Deze jonge onderneming richt zich vooral op dames & heeft als doel om iedereen te voorzien van de juiste haarproducten op het juiste moment.

Pakketkeuze

Door Djesshair was er gekozen voor het 4 paths pakket, omdat dit pakket alle functies bevatte die de organisatie nodig vond.

Features

E-commerce(webshop)

Zoekfunctie

Nieuwsbrief

Blog

Contactformulier

How we did it

Voor Djesshair was er voornamelijk gekeken naar de stijl van de organisatie & hoe deze doorvertaald kon worden in het design van de website. Er werd gekeken naar hoe de nodige functies(producten vinden, inspiratie opdoen & betalen) op de juiste manier geïmplementeerd konden worden op een manier die de website gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk & overtuigend maakte.

"SIXPATHS bouwde voor ons een website die duidelijk de stijl van onze organisatie weergaf" - K. Gemerts, Eigenaar bij Djesshair

Intergraties

Wil jij ook een nieuwe website?

Check dan onze diensten en vindt het pakket dat bij je past!

x
Sixpaths maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren.