fbpx
Menu Sluiten

Projecten

Een aantal projecten die door ons zijn ontwikkelt.

weAdapt

We-adapt is een fashion merk dat erop is gericht om de klant een product te leveren dat helemaal is aangepast naar zijn/haar wensen. Om dit te realiseren moest er een webshop gebouwd worden die het mogelijk maakte om deze personalisatie werkelijk te maken

Djesshair

Voor Djesshair was een webshop ontwikkeld die ervoor moest zorgen dat klanten gemakkelijk bestellingen konden plaatsen en producten konden vinden. Voor deze organisatie is er gekeken naar een design waarbij de producten op de beste naar voren konden komen en dat aansluit bij de stijl van de organisatie.

Jijbentbetrapt.nl

Het bestuur achter jijbentbetrapt was opzoek naar een professionele website. De hoofddoelstelling van de website was om de informatie duidelijk te communiceren naar de bezoekers, er was daarom gekozen voor een design dat dit mogelijk maakte en een frisse, professioneel uitstraling had.

Naomi Wax & Beauty

Naomi Wax & Beauty is een waxsalon die is gevestigd in Zaandam. Zij is een specialist op het gebied van schoonheidsbehandelingen.  Het bedrijf was op korte termijn op zoek naar een website met een layout die de website gebruiksvriendelijker maakt en haar content beter presenteert.

x
Sixpaths maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren.