fbpx
Menu Sluiten

Wat doen wij?

Bij SIXPATHS zorgen wij er altijd voor dat creatievelingen, ondernemers, professionals en online marketeers klaar zijn om het online landschap te betreden.

Wordpress

Google Analytics

Search Engine Optimization

Consultancy

Websites bouwen met WordPress

Bij SIXPATHS leveren wij altijd professioneel ogende, goed functionerende websites waarmee iedereen zijn passie het online landschap in kan brengen. Met WordPress kunnen wij websites opleveren waarmee iedereen kan gaan bloggen, zijn/haar creativiteit kan delen met de wereld, online gaan verkopen of een evenement kan promoten.

Data verzamelen met Google Analytics

Met Google Analytics zorgt SIXPATHS ervoor dat de data over de bezoekers op je website inzichtelijk wordt gemaakt en dat je genoeg gegevens hebt die je verder kunnen helpen bij het maken van marketing of bedrijfsbeslissingen.

Search Engine Optimization

De websites die door SIXPATHS worden opgeleverd komen standaard met de SEO-plugin van Yoast. Deze plugin geeft aan welke stappen er met de content gezet moeten worden om je website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen.

Advies op maat leveren

Iedere website is anders en heeft dus ook andere doelen. Naast het opleveren van websites zorgen we er bij SIXPATHS altijd voor dat deze doelen in kaart worden gebracht en geven we advies over hoe deze doelen het beste behaald kunnen worden.

Tarieven

Bij SIXPATHS zijn we altijd zeer transparant over de prijzen, er komen geen onverwachte kosten bij en er wordt altijd gekeken naar welk pakket het beste bij de klant past. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Plan

(Price)

Email Previews

Builder

Page Testing

Interactive Testing

Spam Filter Tests

500,000 Tracking Opens

2 Users Free

Your Text

2 PATHS 

€725,00

Website met max. 5 pagina's

Statische website

Basis functionaliteit 

Geindexeerd door Google

Responsive design

3 maanden gratis support

Google Analytics intergratie + 1 maand rapport

Google Mijn Bedrijf setup 

SALE!

4 PATHS

€1275,00

Website met 5 tot 10 pagina's

Interactieve website

Geavanceerde funtionaliteit(webshop etc.)

Geindexeerd door Google

Responsive design

6 maanden gratis support

Google Analytics intergratie + 1 maand rapport

Google Mijn Bedrijf setup 

6 PATHS 

€2420,00

Website 10+ pagina's

Geavanceerde custom animaties

Geavanceerde funtionaliteit(webshop etc.)

Gedeeltelijke SEO optimalisatie

Responsive design

1 jaar gratis support

Google Analytics intergratie + 1 maand rapport

Google Mijn Bedrijf setup 

Valt jouw idee niet binnen één van onze pakketten?

Dat is totaal geen probleem! Neem gerust contact met ons op en wij zullen dan samen kijken naar hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.

x
Sixpaths maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren.