Alle diensten

Al onze diensten in een handig overzicht

Hedendaagse sucesvolle bedrijven hebben allemaal een duidelijke online strategie. Elke potentiële klant gaat eerst informatie over het bedrijf zoeken via social media of Google. Het is daarom belangrijk om als bedrijf op deze plekken aanwezig te zijn. Wil jij als ondernemer dan dat deze potentiële klanten bij jou of bij de concurrent uitkomen? Wij bieden de nodige diensten om van jouw website een succes te maken.

Webdesign

Webshop

Een complete webshop gepaard met een krachtig CMS, zodat jij jouw producten kan verkopen via het internet.

Website

Een complete website met een professioneel design, dat helemaal is ingericht om jouw wensen en behoeften te realiseren.

Onderhoud

Wij onderhouden de websites die wij bouwen om ervoor te zorgen dat deze altijd draaiende blijven. Maandelijks ontvangt deze de nodige updates & tweaks. Als er tussentijds wijzigingen moeten worden aangebracht kan je altijd bij ons terecht. Dit pakket kost €30,25 (incl. BTW) per maand.

Social media

LinkedIn

Volledige setup van de LinkedIn bedrijfspagina. Zodat jij goed van start kan gaan met het bereiken van potentiële klanten.

Facebook

Volledige setup van de Facebook bedrijfspagina. Zodat jij goed van start kan gaan met het bereiken van potentiële klanten.

Instagram

Volledige setup van de Instagram bedrijfspagina. Zodat jij goed van start kan gaan met het bereiken van potentiële klanten.

Online marketing

Search Engine Optimization

Wij maken jouw website beter vindbaar voor klanten. Met onze SEO pakketten optimaliseren we jouw website voor een optimale vindbaarheid in de zoekmachine.

Google Analytics

De volledige setup en integratie van Google Analytics. Zodat jij waardevolle data kan verzamelen over de bezoekers van jouw website.

Advertentiebeheer

Wij verzorgen de setup, monitoring en rapportage van advertentiecampagnes. Afhankelijk van jouw doelgroep kijken we naar welk platform het meest geschikt is en zetten we hier een campagne voor op.

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe website!

Website laten maken in Almere